‹‹ Terug naar CMS Webwinkel pagina overzicht

 

Bestellingen overzicht

Bestellingen overzicht

Alle bestellingen die uw klanten op uw Trouwee CMS webwinkel doen komen netjes in een overzicht te staan gesorteerd van nieuw naar oud. Je kunt deze orders een status meegeven waardoor je altijd ziet of een bestelling al verzonden, betaald of afgehandeld is. Je kunt hiervandaan ook de bestelling bekijken en indien gewenst netjes uitprinten.

 

 

Automatische verzendkostenAutomatische verzendkosten

Maak je nooit meer zorgen over je verzendkosten.

Bij alle producten kun je aangeven wat het gewicht ervan is. Met deze informatie wordt automatisch de verzendkosten berekend. Wanneer jouw klant met Rembours wilt bestellen worden ook deze extra kosten automatisch netjes bij de verzendkosten opgeteld.

 

 

Automatische e-mailsAutomatische e-mails

Klanten houden niet van wachten en onzekerheid. Daarom verstuurd het Trouwee CMS webwinkel systeem na een bestelling direct een nette e-mail met daarin de bestelinformatie. Zo weet jouw klant dat zijn bestelling aangekomen is en wordt verwerkt.

Ook jij krijgt netjes een e-mail met daarin de bestelinformatie zodat je weet dat er een nieuwe bestelling is geplaatst en deze zo spoedig mogelijk kan afhandelen.

 

 

Algemene voorwaarden onmisbaarAlgemene voorwaarden onmisbaar

Voor elk bedrijf zijn de algemene voorwaarden onmisbaar maar voor een webwinkel al helemaal. Daarom hebben wij hiervoor direct een functie ingebouwd zodat je makkelijk jouw algemene voorwaarden op kan geven en de klant hier akkoord mee kan gaan om zijn producten te bestellen. In de algemene voorwaarden kun je zaken opnemen als: de levering, schade aan de producten, of andere dingen waar elke webwinkel tegen aan kan lopen.

 

‹‹ Terug naar CMS Webwinkel pagina overzicht