‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht

CMS Website Zoekmachine OptimalisatieMeer bezoekers dankzij zoekmachine optimalisatie

Je hebt een mooie website met zeer waardevolle informatie maar... geen bezoekers. Zonde van al die waardevolle informatie. Dankzij de experts binnen ons bedrijf hebben wij ons CMS geoptimaliseerd voor zoekmachines, waaronder Google, en zul je zien dat je website binnen de kortste keren op nieuwe termen gevonden wordt. Dit proces hebben wij geautomatiseerd hier hoef je zelf dus niet voor te doen, behalve het vullen van je website met waardevolle informatie.

 

 

Zo makkelijk is het toevoegen van een nieuwsbericht

Je website wordt waardevoller met nieuwsberichten

Bij al onze CMS websites leveren wij direct een nieuws module omdat dit erg belangrijk is voor een goede website. Onze nieuws module heeft geen beperkingen en laat een ontelbaar aantal nieuwsberichten toe. Denk eens aan al die nieuwe waardevolle informatie die op je website komt. Daar zullen de zoekmachines en je bezoekers van smullen!

 

 

Social Media levert jouw website hoger zoekresultaat

Social Media Facebook, Twitter en Google +1Websitelinks die worden gedeeld via social media als Twitter en Facebook, zullen eerder als resultaat van een online zoekopdracht worden weergegeven dan andere websites.

Daarom zet ons CMS standaard onder elk nieuwsbericht de 3 bekende Social Media knoppen van Facebook, Twitter en Google +1. Hieronder zie je een voorbeeld van deze knoppen, klik er gerust op.

 

‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht