‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht

Geen beperkingen

Onbeperkt pagina's toevoegen

Wij willen dat je jouw website helemaal naar eigen wens kunt inrichten en dat je daarin geen beperkingen hebt. Om goed gevonden te worden in zoekmachines is het tevens belangrijk dat je zoveel gaat vertellen op je website als je kunt. Dit omdat er dan meer termen in je website voor komen waarop je gevonden kunt worden. Om deze redenen is het natuurlijk erg belangrijk dat je geen beperkingen hebt, en elke pagina die je toe wilt voegen ook gewoon toe kunt voegen.

 

 

Onbeperkt pagina's toevoegen

Er is geen limiet aan het aantal pagina's die je kunt aanmaken. Ook is er geen limiet aan het aantal categorieën en nieuws items die je toe kunt voegen. Dit is erg belangrijk. Ten eerste omdat je de website gewoon helemaal naar je wens moet kunnen maken. Maar ten tweede is dit erg belangrijk voor zoekmachines deze zien graag websites met veel informatieve content.

Overzichtlijk met Dochter pagina's

Dochter pagina's zijn pagina's (knoppen) die zichtbaar worden na het klikken van een knop in een hoofdmenu. Wanneer je bijvoorbeeld een informatieve website hebt over planten kun je een hoofdknop maken met de naam "Binnenplanten" na het klikken hierop ziet de bezoeker de knoppen "Orchidee" en de "Aloë vera" verschijnen.

Dit is erg handig om overzicht op je website te behouden.


 

 

Onbeperkt headers gebruikenMaak elke pagina uniek en aantrekkelijk

Beeld is belangrijk voor je website, het geeft je bezoeker in één oogopslag een idee op welke website ze zitten of om welk onderwerp het gaat. Als je afwisselt met header foto's kun je elke pagina een unieke uitstraling geven waardoor je website niet gaat vervelen voor je bezoekers. Met ons CMS heb je geen beperkingen en kun je elke pagina een unieke header foto meegeven.

 

‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht