‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht

CMS website zeer gebruiksvriendelijkOns CMS is zeer gebruiksvriendelijk zelfs met al deze opties

Ons doel bij de ontwikkeling van ons CMS is dat jij een professionele website krijgt die door zoekmachines goed gevonden kan worden met belangrijke opties en mogelijkheden en dit alles zeer gebruiksvriendelijk. Dat is gelukt!

 

 

 

Makkelijk opmaak bewerken met onze editor

Wat je ziet, is wat je krijgt

Dankzij ons geavanceerde editor zie je direct het resultaat van je website voordat je het opslaat. Als jij een tekst dik gedrukt wilt maken klik je simpelweg op het bekende [bold] knopje. Ditzelfde geldt natuurlijk voor [italic] en andere opmaak functies.


 

 

CMS foto formaat wijzigen

Foto's zeggen meer dan duizend woorden

Foto's kunnen je website opfleuren maar ook de aandacht trekken van je bezoekers. Een hele lading tekst trekt niet de aandacht van je klant maar net die ene foto erbij wel.

Daarom moet het toevoegen van foto's heel makkelijk kunnen. Foto's worden direct in je editor weergegeven. En zelfs na het toevoegen van je foto kun je ze zelfs nog verplaatsen, verwijderen of het formaat aanpassen.

Het formaat van een foto aanpassen doe je simpelweg door hem kleiner of groter te slepen. Dat is makkelijk!

 

 

 

Menu indelen was nog nooit zo simpel

Menu indelen was nog nooit zo simpel

Staan de pagina's niet in de volgorde die je wilt? Geen probleem, je zet de pagina's super makkelijk op de plek waar jij ze wilt. Je klinkt gewoon op de pijltjes naast de knoppen om ze hoger of lager in het menu te zetten. Dit kun je zowel met je hoofdmenu pagina's als met je dochter pagina's doen. Je richt met alle gemak je website in zoals jij het wilt.


 

 

Zoeken op je websiteZoeken op je website

Ons CMS is niet alleen gebruiksvriendelijk voor jou maar ook voor jouw bezoekers. Zij kunnen namelijk zoeken op je website. Je kunt zelf ontelbaar termen meegeven aan je pagina's. Zoekt jouw bezoeker op één of meerdere van deze termen of een gedeelte ervan dan worden de betreffende pagina's gevonden.

‹‹ Terug naar CMS website pagina overzicht